Over ons

Ons doel

Kinderen en jongeren een sportieve week vol plezier bezorgen met een ervaren groep begeleiders, alsof men bij familie was.

Onvergetelijke ervaringen

Fanny, Amber en Femke zijn drie zussen uit een groot gezin die een passie delen voor turnen, dansen en sport algemeen. Alle drie hebben ze ook een voorliefde voor het werken met kinderen en jongeren, elk vanuit hun eigen ervaring en opleiding. Daarom besloten ze samen FAME sportkampen op te richten: sportkampen die garant staan voor een week vol sport en plezier in familiale sfeer!

Onze kampen

Één van onze grote troeven is de variatie aan verschillende sportkampen die we aanbieden. 

De begeleiders

FANNY OP DE BEECK

Beroepsmatig
Sportgericht

Hoi! Ik ben Fanny! Ik ben 33 jaar en werk als zelfstandig kinderpsychologe bij de praktijk ‘Op Wieltjes’ in Ranst en als leerkracht in de 2de en 3de graad humane wetenschappen op het Sint-Gummaruscollege in Lier. Ik woon al zo goed als mijn hele leven in Ranst, ondertussen samen met mijn man, vele diertjes en nu ook onze twee schatjes van kindjes Vic & Lowie!

Sport is altijd mijn passie geweest. Ik heb naast tennis en hiphop jarenlang keurturnen gedaan. 

Ik ben op mijn 15 jaar begonnen met het geven van turnlessen en danslessen aan kleuters en jonge kinderen. In de jaren nadien heb ik ook trampoline, keurturnen, hiphop, aerobics… gegeven. Op dit moment geef ik dansles (hiphop) bij de sportclub Sportuna in Ranst.

Ik heb ook een voorliefde voor het werken met kinderen en jongeren. Als oudste zus in een gezin van 6 heb ik het ‘zorgen voor’ wel meegekregen. J Na mijn studies Grieks-Latijn op het Sint-Gummaruscollege heb ik dan ook de studie psychologie aangevat. In 2013 studeerde ik af als klinisch kinder- en jongerenpsychologe. Nadien behaalde ik ook nog een diploma specifieke lerarenopleiding gedragswetenschappen en zelfs op dit moment zit ik nog in een vierjarige opleiding tot gedragstherapeute voor kinderen en jongeren.

 

Ik heb al heel wat sportkampen begeleid de afgelopen jaren, maar ben enorm trots dat ik met mijn lieve zusjes FAME kampen heb kunnen oprichten! Nog trotser ben ik op het feit dat ook mijn ouders, broers en man mee in de organisatie zitten, samen met nog enkele dichte vrienden. Een echt ‘familiebedrijfje’ als het ware! Dat gevoel willen we dan ook graag doorgeven. Ik ben ervan overtuigd dat wij samen de komende jaren vele kinderen en jongeren een onvergetelijke kampervaring kunnen bezorgen in een zeer familiale sfeer!

Amber Op de Beeck

Beroepsmatig
Sportgericht

Hoi! Ik ben Amber, 24 jaar oud. Van opleiding ben ik criminologe en leerkracht in de maatschappij- en gedragswetenschappen. Na hard en lang werken mag ik mezelf nu ook leerkracht noemen in de humane wetenschappen in het Sint-Gummaruscollege in Lier, de tweede “mevrouw Op de Beeck” daar dus!

Sinds mijn 6 jaar ben ik bezig met sport, en dan vooral dansen en turnen. Beginnen deed ik met toestelturnen en klassiek ballet bij de Academie. Op mijn 12e ruilde ik mijn balletmaillot in voor hiphoplessen bij mijn zus Fanny. Verder dans ik sinds mijn 18 jaar bij het productiehuis FabricMagic. Hier kom ik in aanraking met verschillende dansstijlen, zoals klassiek, modern, hiphop, show, urban, … en doe ik ontzettend veel nieuwe ervaringen op.

Ik ben dus al heel lang bezig met zelf sporten, maar ook met mijn passie voor sport door te geven aan anderen. Sinds mijn 12e geef ik turn- en danslessen bij Sportuna Ranst. Kinderen en jongeren plezieren, helpen en inspireren doe ik erg graag. 

Mijn zus Fanny en haar man Geert gaven de eerste kampen samen. Ik deed zelf altijd als lid met héél veel plezier mee. Na een kampweek was ik dan ook erg gelukkig, omdat ik me altijd zo amuseerde. Zelf geef ik nu al enkele jaren kampen samen met mijn zussen en hoop deze kinderen hetzelfde als mij te doen ervaren. Gewoon héél veel plezier maken, samen zijn en genieten van wat we graag doen. Om deze te kampen te blijven geven, probeer ik me ook veel bij te scholen. Zo heb ik momenteel een attest EHBO voor sportongevallen en een getuigschrift bedrijfseerstehulp behaald.

Hopelijk tot bij één van onze kampen!

Femke Op de Beeck

Beroepsmatig
SPORTGERICHT

Hallo iedereen! Ik ben Femke en ik ben 20 jaar. Ik studeer momenteel voor leerkracht lager onderwijs aan de UCLL in Leuven.

Na jarenlang zelf de danskampen te hebben meegedaan, zal ik nu als begeleidster mee deze kampjes geven, wat ik natuurlijk super vind!

Ik dans al van kleins af aan en vind het nog steeds super leuk om in mijn vrije tijd te doen. Het zit dan ook in de familie. 😊 Ik ben heel blij dat ik samen met mijn  2 zussen deze super toffe dans- en sportkampen aan jullie  kan geven!

Ter voorbereiding van deze kampen heb ik tevens ook een EHBO cursus gevolgd … iedereen is dus veilig bij de zussen Op de Beeck! Jullie zijn dus allen welkom!

Ik kijk er alvast heel hard naar uit en hopelijk tot snel!