Kampen

Betrouwbaar

Deelnemers zijn verzekerd voor lichamelijke ongevallen tijdens het volledige kamp. Elk kamp duurt 5 dagen en gaat dagelijks door van 9u tot 16u op een locatie in (de buurt van) Ranst.

Betaalbaar

De totale kostprijs voor deelname aan een kamp bedraagt tussen € 90 en €130*. Prijzen verschillen afhankelijk van het maximum toegelaten aantal inschrijvingen, het aantal lesgevers, de aard van de activiteiten… In de totaalprijs van elk kamp zit wel inbegrepen:

* Neem contact op met uw ziekenfonds, mogelijk heeft u recht op € 30 kampvergoeding.

Begeleid

Onze begeleiders hebben stuk voor stuk al jaren ervaring met sport, kinderen en zelfs EHBO. Bekijk de "Over ons" pagina voor alle gevolgde opleidingen en kwalificaties.

Locatie

Alle kampen gaan door in Vrije Basisschool Annuncia in Ranst: Gasthuisstraat 19A, 2520 Ranst.

DANS & OMNISPORT

Kinderen 7 - 17 jaar, max. 40 inschrijvingen
maandag 1 t.e.m. vrijdag 5 april 2024

Willen jullie in de vakantie een beetje bewegen? Dansen, sporten, leuke groepsactiviteiten… doen?  Kortom: je op een sportieve manier amuseren met vrienden en vriendinnen?

Iedereen leert drie volledige dans choreografieën aangepast aan het niveau van de groep (stijlen: vnl. hiphop, eventueel ook show, modern, breakdance…) en doet elke dag minstens één andere sport (bv. badminton, hockey, atletiek, baseball…).

We organiseren verder ook een knutselactiviteit, een groepsspel en een (dans)optreden op vrijdagnamiddag (voor ouders, vrienden, sympathisanten).

Het kamp gaat dagelijks door van 9u-16u. De totale kostprijs bedraagt € 90. Hierin zit onder andere:

  • Drinken, snacks en fruit (koek in de voormiddag, stuk fruit in de namiddag)
  • Verzekering voor lichamelijke ongevallen tijdens de uren van het sportkamp
  • Sportmateriaal, knutselmateriaal, kampverrassing
  • Voorbewaking vanaf 8u en nabewaking tot 17u
  • 5 dagen lang een heleboel fun in de sportzaal én buiten!

De kinderen worden voor alle sportmomenten en activiteiten opgedeeld in twee groepen (o.b.v. leeftijd en danservaring). Wij beperken het aantal tot 40 inschrijvingen per kamp om zo de groepen beperkt in aantal te houden en elk kind genoeg individuele aandacht te kunnen geven!

Inschrijven kan via de website. Vervolgens zal u een bevestigingsmail terugkrijgen met een rekeningnummer waarop u zo snel mogelijk het inschrijvingsgeld stort. Pas na betaling is uw inschrijving definitief.

KLEUTERKAMP

2e en 3e kleuterklas, max. 40 inschrijvingen
maandag 1 juli t.e.m. vrijdag 5 juli 2024

Ben jij ook een bezig bijtje? Zo iemand die niet kan stilzitten en graag danst, zingt, knutselt en speelt met andere kindjes? Dan moet jij zeker naar onze kleuterkampen komen!

Op deze kampen organiseren we heel veel toffe activiteiten, zoals knutselmomentjes, spelletjes, muziek, toneel… Daarnaast gaan we ook enkele sporten uitproberen, zoals turnen, mini-voetbal, kleuteryoga…. En tot slot gaan we ook héél veel dansen, want van dansen wordt iedereen toch blij, niet?!

Deze kampen worden gegeven door ervaren lesgevers en gediplomeerde animatoren.
Het kamp gaat dagelijks door van 9u-16u. De totale kostprijs bedraagt € 125. We voorzien hier ook extra begeleiders om de kleutertjes alle nodige aandacht en tijd te geven!

We beperken het aantal inschrijvingen en verdelen de kindjes in twee groepen (op basis van leeftijd of vriendjes/vriendinnetjes) voor de activiteiten.

Inschrijven kan via de website. Vervolgens zal u een bevestigingsmail terugkrijgen met een rekeningnummer waarop u zo snel mogelijk het inschrijvingsgeld stort. Pas na betaling is uw inschrijving definitief!

GOED IN JE VEL

Kinderen 7 - 17 jaar, max. 40 inschrijvingen
maandag 19 augustus t.e.m. vrijdag 23 augustus 2024

‘Een gezonde geest in een gezond lichaam’. Dat heb je misschien ooit al eens horen zeggen? Dat betekent eigenlijk dat het belangrijk is om zowel fit in je hoofd als fit in je lichaam te zijn. En dat is nu net waar dit hele kamp om draait!

Zoals in onze andere kampen zullen we veel dansen, proeven van andere sporten en leuke (creatieve en sportieve) groepsactiviteiten doen.

Daarnaast organiseren we ook meerdere activiteiten die jou kunnen helpen om sterker in je schoenen te staan, zoals bijvoorbeeld workshops rond talenten en zelfbeeld, omgaan met emoties, relaxatie- en ontspanningsoefeningen, sociale vaardigheden…*

We zijn zeer trots jullie deze kampen voor te stellen! Wij geloven dat het een enorme meerwaarde kan zijn om ik-versterkende activiteiten te combineren met veel sport en spel. Er wordt van onze kinderen zoveel verwacht in onze huidige maatschappij dat het belangrijk is dit soms even een halt toe te roepen en op een plezante manier ons lichaam én onze geest te verzorgen.

Deze kampen worden gegeven door ervaren sportlesgevers en een erkende kinderpsycholoog.
We voorzien hier ook extra begeleiders zodat er meer individuele aandacht kan gegeven worden aan elk kind!

Het kamp gaat dagelijks door van 9u-16u. De totale kostprijs bedraagt € 130. Hierin zit onder andere:

  • Drinken, snacks en fruit (koek in de voormiddag, stuk fruit in de namiddag)
  • Verzekering voor lichamelijke ongevallen tijdens de uren van het sportkamp
  • Sport-, spel- en workshopmateriaal, knutselmateriaal, kampverrassing
  • Voorbewaking vanaf 8u en nabewaking tot 17u

Inschrijven kan via de website. Vervolgens zal u een bevestigingsmail terugkrijgen met een rekeningnummer waarop u zo snel mogelijk het inschrijvingsgeld stort. Pas na betaling is uw inschrijving definitief!

*De kampen zijn laagdrempelig en vooral bedoeld om plezier te maken. Het is absoluut niet de bedoeling om (individuele) psychotherapie te geven. De activiteiten worden op een toffe, creatieve manier en met veel zorg voor de kinderen georganiseerd. Iedereen kan deelnemen op de manier zoals hij/zij dat wenst! Uiteraard wordt er wel met ouders gecommuniceerd als we opmerken dat uw kind het lastig heeft gehad.